Spanske æg med tunfyld, perfekte til frokostbordet eller som tapas
Forb. tid 10 minutter min
Tilb. tid 20 minutter min
Ret Forret, tapas
Køkken Spansk
Antal 4 stk
Ingredienser
- 4 æg
- 1/2 dåse tun
- 4 spsk ekstra jomfruolivenolie
- 1 spsk mayonnaise med top
- 1 spsk creme fraiche med top
- 1/2 fed hvidløg
- citronsaft, salt, peber, paprika, ærteskud eller dild
Sådan gør du
- Kog æggene 10 min og lad dem køle af
- Pil æggene og tag æggeblommerne ud
- Blend æggeblommer med en halv dåse tun og olien. Smag til med salt, peber og citronsaft
- Sprøjt massen i æggene – du kan også bruge en teske
- Rør dressing af mayonnaise, creme fraiche, presset hvidløg og fordel det over æggene, Smag dig frem mht hvidløgsmængde
- Pynt med paprika, ærteskud (eller dild, eller rucola)
Noter
Æggene kan sagtens laves i god tid i forvejen og stilles koldt, til de skal spises.
Keyword æg, ærteskud, creme fraiche, ekstra jomfruolivenolie, hvidløg, mayonnaise, paprika, tun