Verdens nemmeste dessert. Måske lidt overraskende med kombinationen is og olivenolie, men hvem vil ikke gerne overraskes?
Tilb. tid 5 minutter min
Ret Dessert
Køkken Spansk
Ingredienser
- Vaniljeis
- Ekstra jomfruolivenolie
Sådan gør du
- Køb en vaniljeis af rigtig god kvalitet og læg iskugler på en tallerken eller i et flot glas
- Vælg din yndlingsolie – og her skal du ikke gå ned på kvaliteten. Hæld lidt over isen, pynt med lidt citronmelisse, lidt rosé-peber eller et par jordbær
- Stil flasken med ekstra jomfruolivenolie på bordet ved servering. Alle skal alligevel have mere…
Noter
Prøv at eksperimentere med forskellige olivensorter, og gerne en tidlig høst. Isens sødme kan fint klare modspillet. Manzanilla Cacereña, Hojiblanca eller Picual vil være et godt valg.
Keyword ekstra jomfruolivenolie, vaniljeis