Maris fyldte æg
Spanske æg med tunfyld, et hit til frokostbordet eller som tapas

29
Forret, tapas
Spansk
4
Ingredienser
- 4 æg
- 1/2 dåse tun
- 4 spsk ekstra jomfruolivenolie
- 1 spsk mayonnaise med top
- 1 spsk creme fraiche med top
- 1/2 fed hvidløg
- citronsaft, salt, peber, paprika, ærteskud, dild eller purløg
Sådan gør du
- Kog æggene 10 min og lad dem køle af.
- Pil æggene og tag æggeblommerne ud.
- Blend æggeblommer med en halv dåse tun og olien. Smag til med salt, peber og citronsaft.
- Sprøjt massen i æggene – du kan også bruge en teske.
- Rør dressing af mayonnaise, creme fraiche, presset hvidløg og fordel det over æggene, Smag dig frem mht hvidløgsmængde.
- Pynt med paprika og grønt.
Noter
Æggene kan sagtens laves i god tid i forvejen og stilles koldt, til de skal spises.