10% rabat på din næste ordre, hvis du anmelder produkt/service på Rosario.dk

Vi vil gerne løbende forbedre den service, vi leverer vores kunder. Derfor tilbyder vi alle kunder 10% rabat på deres næste Rosario-ordre, hvis man anmelder vores produkter og/eller service på vores hjemmeside, rosario.dk. De 10% gælder det samlede beløb af en fremtidig ordre. Du skal dog stadig betale fragt, hvis din samlede ordre efter rabatten er under 300 kr.

Sådan gør du

Når du har gennemført et køb af Rosario-produkter, har du muligheden for at anmelde. Det behøver ikke ske i direkte forbindelse med købet, du kan sagtens gå ind på hjemmesiden senere, hvis du fx vil smage på olien først, inden du anmelder.

Klik på produktet og scroll ned i bunden. Under beskrivelse af produktet finder du ”Anmeldelser”. Klik på ordet. Der vil så være mulighed for at bedømme produkt/oplevelse med op til 5 stjerner samt en boks, hvor du kan skrive din kommentar.

Efter du har skrevet din anmeldelse, vil en mail med din personlige rabatkode blive sendt til dig på den e-mail, du har opgivet, indenfor 24 timer efter du har lavet anmeldelsen. Næste gang, du handler, kan du så anvende den opgivne kode.

Hver kunde har kun ret til én kupon, og kuponen kan kun bruges én gang, dog senest 31.12.2022.