Udgivet i Skriv en kommentar

Rosario Extra Virgin Cocktail

Dejlig frisk cocktail med en flot farve
Forb. tid 10 min
Ret Drinks
Køkken Middelhavet
Antal 2 personer

Equipment

  • Shaker
  • Muddler/stamper

Ingredienser
  

  • 1 strimmel appelsinskal fra en økologisk appelsin
  • 5 stk basilikumblade
  • 0,5 dl Vodka
  • 1 økologisk appelsin
  • 1 spsk Cointreau eller Gran Marnier
  • 1 spsk tør Vermouth
  • 1 spsk Rosario Manzanilla Cacereña ekstra jomfruolivenolie
  • Isterninger

Sådan gør du
 

  • Mas appelsinskallen og basilikumbladene i en shaker med en stamper/muddler (eller brug enden af en trægrydeske). Hovedsagen er, at smagsstofferne i appelsinskallen og basilikummen bliver frigjort.
  • Tilsæt øvrige ingredienser, sæt låget på shakeren og ryst til isterningerne har overført kulde til de øvrige ingredienser.
  • Nu er der så to muligheder. Enten at hælde direkte fra shakeren i glassene, hvilket vil give små grønne stykker basilikum og – hvis du har været rigtig aggressiv med muddleren -også små stykker appelsinskal.
    Foretrækker du en mere ensartet drink, uden stykker af krydderierne, så skal det sies.
    Der kan tilsættes en dråbe olivenolie til sidst, som ekstra finish.
    Uanset hvilken metode, du vælger, så…skål 🙂
Keyword appelsin, basilikum, cointreau, gran marnier, isterninger, Olivenolie, vermouth, vodka
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering