Udgivet i Skriv en kommentar

Maris fyldte æg – et hit

Spanske æg med tunfyld, perfekte til frokostbordet eller som tapas
Forb. tid 10 min
Tilb. tid 20 min
Ret Forret, tapas
Køkken Spansk
Antal 4 stk

Ingredienser
  

  • 4 æg
  • 1/2 dåse tun
  • 4 spsk ekstra jomfruolivenolie
  • 1 spsk mayonnaise med top
  • 1 spsk creme fraiche med top
  • 1/2 fed hvidløg
  • citronsaft, salt, peber, paprika, ærteskud eller dild

Sådan gør du
 

  • Kog æggene 10 min og lad dem køle af
  • Pil æggene og tag æggeblommerne ud
  • Blend æggeblommer med en halv dåse tun og olien. Smag til med salt, peber og citronsaft
  • Sprøjt massen i æggene – du kan også bruge en teske
  • Rør dressing af mayonnaise, creme fraiche, presset hvidløg og fordel det over æggene, Smag dig frem mht hvidløgsmængde
  • Pynt med paprika, ærteskud (eller dild, eller rucola)

Noter

Æggene kan sagtens laves i god tid i forvejen og stilles koldt, til de skal spises.
Keyword æg, ærteskud, creme fraiche, ekstra jomfruolivenolie, hvidløg, mayonnaise, paprika, tun
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering