Halloumisalat med årstidens frugter

Denne salat kan varieres efter årstid. Se under ”frugter”.

Grundsalat

Halloumisalat med fersken, hindbær, og ekstra jomfuolivenolie
Halloumisalat med Rosario ekstra jomfruolivenolie

1 icebergsalat, brækket i stykker
1 halloumiost, skåret i skiver og pandestegt. Kan også steges i ovnen ved 200C, til skiverne er gyldne
2dl edemamebønner eller grønærter. Frosne kan anvendes, blot de optøs inden brug.
1 håndfuld saltede mandler, grofthakkede

Frugter – sommer:
2 nektariner i skiver
En stor håndfuld friske hindbær

Frugter – vinter:
En moden mango i stykker
En stor håndfuld friske blåbær

Salaten samles (osten skal være afkølet). Lige inden servering drysses salaten med flagesalt og friskkværnet peber, og der tilsættes ½ dl Rosario ekstra jomfuolivenolie, fx Manzanilla Cacereña.

Hvis du er interesseret i andre vegetariske opskrifter kan vi anbefale vegetar.dk


Velbekomme 😊