1Halloumiost i skiversteges i lidt olivenolie på en pande
2dlEdemamebønner (eller grønærter)
1håndfuldsaltede mandlergrofthakkes
2nektariner eller fersknerskæres i både
1håndfuldhindbær
0,5dlekstra jomfruolivenoliefx Manzanilla Cacereña fra Rosario
flagesalt og friskkværnet peber
Sådan gør du
Steg halloumiskiverne på en pande i lidt olie. De kan også tilberedes i ovn v 200C, til skiverne er gyldne (tager ca 10-12 min). Herved bliver osten sprødere.Når osten er afkølet, skæres den i strimler.
Anret de store stykker brækket iceberg i en stor salatskål. Hæld edemamebønnerne over, herefter drysses med flagesalt og den friskkværnede peber.
Læg frugterne på, og drys til sidst mandlerne over.
Frugter:Hindbær kan erstattes med blåbær, nektariner med mango.